Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel Protokolle Bayramlaştı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı’nın ilk gününde resmi bayramlaşma törenine katılarak protokol üyeleriyle bayramlaştı.
20 Temmuz 2021 - Salı 17:52
YAŞAM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı’nın ilk gününde protokol üyeleri ile bayramlaştı. Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileri katılarak bayramlaştı.


YÜCEL: “ÇARE TOPLUM OLARAK AŞILANMAK”

Sağlıklı, güvenli ve hijyenik koşullar içerisinde vatandaşların ibadetlerini yerine getirdiğini vurgulayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Şu ana kadar olumsuz hiçbir vakayla karşılaşmadık. Bu da bizim için sevindirici. Bayram vesilesiyle şehrimizde de olağanüstü bir yoğunluk var. Son günlerde tüm Dünya’da artan vaka sayısıyla birlikte Alanya’mızda da gözle görülen bir artış var. 


Tüm vatandaşlarımız ve misafirlerimizden maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını rica ediyorum. Dünya olarak bu illetten kurtulmamız için toplum olarak aşılanmamız gerekiyor. Aşı olmayan vatandaşlarımızı başkalarının hayatıyla oynamamaları için duyarlı olmaya ve aşı yaptırmaya davet ediyorum. Şu anda herkes istediği zaman aşılarını olabiliyor. Arzu ediyorum ki bundan sonraki ilk bayramımızda birbirimizle kucaklaştığımız eski bayramlarımızın renkliliğini, mutluluğunu ve coşkusunu yaşarız. Bütün İslam aleminin bayramını kutluyor, herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.


ÜRKMEZER: “DAHA GÜZEL BAYRAMLAR İÇİN TEDBİRLERE UYALIM”

Bayramlaşma programının ardından açıklama yapan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer; “İnşallah tamamıyla bu salgını yenip gelecek yıl vatandaşlarımızla ve bütün ekip arkadaşlarımızla daha geniş kapsamlı bayramlaşmalar düzenleriz. Bunun için de tedbirlere mutlaka uymamız gerekiyor. 


Vatandaşlarımızdan özellikle bu yoğun dönemde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını ve aşılama hususuna dikkat etmelerini rica ediyorum. Herkesin bildiği gibi Alanya bir tatil cenneti ve Dünya’nın her yerinden misafirlerin gelmesiyle maalesef vaka sayılarında da bir artış var. Bunun da tek çözümü şu anda aşılama ve bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya çağırıyoruz. Bayramın ardından şehrin çeşitli noktalarına aşılama üniteleri kurarak vatandaşlarımızı daha fazla aşılamaya çaba göstereceğiz. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0