Reklamı Geç
HABER DETAY
Müftü'den Örnek Davranış
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu kapsamında Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN 2 adet kurban bağışında bulundu.
16 Temmuz 2021 - Cuma 21:13
YAŞAM

Alanya TDV’ye bu yılki ilk kurban bağışını yapan İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN; “Türkiye Diyanet Vakfı; yapılan bağışları dil, din, ırk, mezhep, meşrep gibi sınıflandırma yapmayarak ihtiyaç duyulan her yere mesafe tanımaksızın ulaştırmaktadır. Vakfımızın en büyük organizasyonlarından olan vekaletle kurban bağışı kampanyası en titiz yürütülen ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren çok önemli bir yardım hareketidir. 


Yaklaşık 30 yıldır bu hizmeti sürdüren Vakfımız yapılan tüm kurban bağışlarını büyük hassasiyetle İslami usullere uygun şekilde keserek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdan savaş ve afet bölgelerine, mülteci kamplarına, kıtlık ve yoksullukla mücadele eden ülkelere kadar muhtacın olduğu her yere ulaştırılmaktadır. 


Bizlerde böylesine güzel organizasyonlarda gerek maddi veya manevi olarak aktif rol alarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin mutluluk ve sevinçlerine ortak olmalı bayram sevinçlerine katkı sunmalıyız. Bunun için kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş diyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0