Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi’ne Türçev’den Ödül
Alanya Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından “En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri” kapsamında ödüle layık görüldü.
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 16:15
YAŞAM

Alanya Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Ayvalık Belediyesi Paşalimanı Halk Plajı’nda gerçekleştirilen törenle ödülü aldı.


TÜRÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) tarafından Ayvalık Belediyesi’nin ev sahipliğinde Paşa Limanı Plajı’nda düzenlenen Ulusal Mavi Bayrak Töreni'nde “En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme” etkinliklerinde gösterdikleri başarılı performans ve kriterlere uygunlukları nedeniyle Alanya Belediyesi ödüle layık görüldü.  Ayvalık Belediyesi’nin ev sahipliğinde Paşalimanı Halk Plajı’nda gerçekleştirilen törende, 'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri' plaketlerini almak üzere Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Fethiye Belediyesi Başkanı Alim Karaca, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve Kuşadası Belediyesi Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu da hazır bulundu.


“EN İYİ ÇEVRE PROJELERİNE DEVAM EDECEĞİZ”

Bu yıl Ayvalık Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen törende Alanya Belediyesi adına ödülü Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa TÜRÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Tevfik Epikmen’in elinden aldı. Tören sonrası bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Yenialp, çevrenin korunmasına dair Kurumumuz bünyesinde yürütülen tüm çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü, TÜRÇEV tarafından koordine edilen “ En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri” gibi çevreci yaklaşımı esas alan her türlü en iyi uygulama örneklerinin Alanya kent ölçeği için uygulanmaya devam edeceğini belirtti.


PANDEMİ ÇEVRE ETKİNLİKLERİNİN ÖNEMİNİ ARTTIRDI

Tören sonrası açıklama yapan Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa, 2020 yılı boyunca tüm dünyayı etkisi altına alan, Covid – 19 Pandemisinin çevre etkinliklerinin önemini arttırdığını ve farklı bir vizyon kattığını belirtti. Bu yeni dönem dikkate alınarak gerçekleştirilen çevre çalışmalarının ödüle layık görülmesinin önemine vurgu yapan Çapa, içinde bulunduğumuz yıl ve sonraki yıllar için en iyi uygulama örneklerini oluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0