Reklamı Geç
HABER DETAY
Hafızlık İcazet Programı Düzenlendi
Alanya Müftülüğüne bağlı Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için Hafızlık İcazet Programı düzenlendi.
06 Temmuz 2021 - Salı 19:45
EĞİTİM

Tüm dünyada etkili olan Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında çevrimiçi eğitimlerle hafızlıklarını tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'ndan başarılı olan Ümmühani YÖNET, Sümeyye YAZICI, Feruze YÜKSEK, Elif DEMİR, Fatmanur AKYÜZ ve Betül DOĞAN için Hafızlık İcazet Programı düzenlendi.


Hayriye Hanım Kur’an Kursunda düzenlenen programda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Hafızlık eğitimine yeni başlayan öğrenciler ise tebrik edilerek çeşitli hediyeler takdim edildi ve başarı temennisinde bulunuldu.
Mezun olan hafız öğrencileri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şu ifadeler yer verdi:


“Koronavirüse rağmen azimle çalışarak hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu zorlu süreçte hafızlarımızın yetişmesinde katkısı olan anne-babalarına, Kur’an kursu öğreticilerimize ve maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hafızlık eğitimine başlayan öğrencilerimize de başarılar niyaz ediyorum." Dedi

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0