Reklamı Geç
HABER DETAY
"Alanya'da Aı̇le Dostu ve Güvenlı̇ Parklar" Projesı̇ Damlataş GökkuşağI Oyun Parkı'nda Başladı
Alanya Kaymakamlığı'nca hazırlanan, Alanya Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Sosyal Hizmet Merkezi ve İŞKUR iş birliğinde yürütülen “Aile Dostu ve Güvenli Parklar Projesi, Damlataş Gökkuşağı Oyun Parkı’nda düzenlenen törenle hizmete açıldı.
05 Temmuz 2021 - Pazartesi 14:15
YAŞAM

Aile Dostu ve Güvenli Parklar Projesi'nin açılışına Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, İŞKUR Müdürü Selami Harman ve vatandaşlar katıldı.


Tören ile ilgili konuşmasında Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya’ya güzel ve anlamlı bir projeyi kazandırdıklarını belirtti. Bu proje ile parkların çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine uygun hale getirildiğini ve bunu da Sıfır Atık Projesi kapsamında atık malzemeler kullanılarak oyun koçları aracılığıyla yapıldığını ifade etti. Türkiye’de ilk olan bu projeye destek olan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0