Reklamı Geç
HABER DETAY
AGC Başkanı Coşkun TGK Yönetiminde
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olağan genel kurulu bugün Ankara'da yapıldı. Divan Başkanlığı'nı TGK Onursal Başkanı Nazmi Bilgin'in yaptığı genel kurulda AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni ve BİK Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen divan başkan yardımcısı, Sinan Tunç katip üye oldular.
01 Temmuz 2021 - Perşembe 15:26
YAŞAM

Nuri Kolaylı'nın yeniden TGK Genel Başkan seçildiği kongrede AGF Genel Başkanı ve AGC Başkanı Gaye Coşkun TGK Yönetim Kuruluna seçildi. 


ONURSAL BAŞKANIMIZ DİŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRÜ
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı ve Antalya GC Başkanı Mevlüt Yeni, TGK Genel  Kurulu’na sunulan öneri ve delegelerin oybirliği ile TGK Dış İlişkiler Genel Koordinatörü seçildi. Kendi isteği ile TGK Yönetim Kurulu üyeliğini bırakan Yeni, genel kurul üyelerinin talebi ile uzun yıllardır görev yaptığı TGK'ya bundan böyle dış ilişkiler alanında çalışmaları ile hizmet verecek.


“AGF DAMGA VURDU”
TGK kurucularından AGF, bugün yapılan genel kurulda, yönetim kurulu ve diğer kurullarda aldığı çok sayıda görev ile dikkat çekti. AGF Genel Başkan Vekili HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, AGF Genel Sekreteri CGC Başkanı Ali Cihangir TGF Yönetim Kurulu asil,  AGF Basın Sözcüsü BGC Başkanı Kürşat Tuncel yedek Yöetim Kurulu üyesi seçildiler. 


AGF Saymanı Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği  Başkanı Ahmet Duran Yenigün denetim kurulu, AGF Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Taraşlı ve Kıbrıs Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı AGF Delegesi Birol Bebek Onur Kurulu, KBGC Başkanı AGF Yönetim Kurulu üyesi Arslan Deveboylu Yüksek Istişare Kurulu ve IGC Başkanı Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Rızkullah Terbiyeli Basın Etik Kurulu'na seçildiler.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0