Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel’e “Eğitime Destek” Teşekkürü
Alanya Hamit Özçelik İlk ve Ortaokulu Müdürü Muharrem Uğurlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Soykuvvet, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, eğitim ve öğretime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
30 Haziran 2021 - Çarşamba 16:48
YAŞAM

Eğitim ve sağlık alanında yaptığı yatırımlarla takdir toplayan ve vatandaşların gönlünde yer edinen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e eğitim alanında bir teşekkür de Alanya Hamit Özçelik Okulu’ndan geldi. Alanya Hamit Özçelik İlk ve Ortaokulu Müdürü Muharrem Uğurlu, Rehber Öğretmen Öykü Erkal ve Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Soykuvvet ile birlikte Başkan Yücel’e teşekkür plaketi verdi. 


Başkan Yücel’in eğitim öğretime önemli katkılar sunduğunu belirten Okul Müdürü Uğurlu, “Başkanımız, okulumuzla ilgili taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Okulumuzun bahçesinin asfaltlanmasına kadar ne istediysek elinden geldiğince yardımcı oldu. Bizler de okulumuza yaptığı katkılar için tüm öğrenci ve velilerimiz adına başkanımıza teşekkür ederiz” dedi. Başkan Yücel’de nazik ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı Müdür Uğurlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0