Reklamı Geç
HABER DETAY
Yaz Kur’an Kurslarında Görev Alacak Personelle Toplantı Yapıldı
Alanya Müftülüğüne bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları öncesi, kurslarda görev alacak olan personelle toplantı yapıldı.
30 Haziran 2021 - Çarşamba 16:47
EĞİTİM

Toplantıda Yaz Kur’an Kursunda görev alacak personele “Yaz Kur’an Kurslarında Ders İşleyiş Örneği”, “Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları ve Verimliliği Artırma”, “Yaz Kur’an Kursları Öğretim Yöntem ve Teknikleri”, “Yaz Kur’an Kursu Eğitim Stratejileri”, “Yaz Kur’an Kurslarında Etkili İletişim Teknikleri”, “Çocuk ve Ergenlerde Dini Gelişim”, “Sınıf Yönetimi” ve “Çocuk ve Gençlerle Etkili İletişim” konularında bilgilendirmeler yapıldı.


Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından idari konularda çeşitli bilgilendirmelerin de yapıldığı toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve ilçemizde din hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması konusunda nelerin yapılabileceği hususunda istişarelerde bulunuldu.


Toplantı ile ilgili bilgi veren Müftü İLHAN şu ifadelere yer verdi:
 “Yaz Kur’an Kurslarımızda görev alacak personelimizin pedagojik açıdan desteklenmesi, eğitim öğretimde amaç, ilke ve metot birlikteliğinin sağlanması amacıyla bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda eğitim metotlarının öneminin yanı sıra ibadet, itikat, ahlak, Kuran öğretme metotları üzerinde duruldu. 


Ayrıca Yaz Kuran kurslarına katılacak öğrencilere karşı davranış modelleri, ders işleme metotları, görsel ve işitsel materyallerin kullanılması gibi bir çok konuda görevlilerimize çeşitli bilgiler verildi.
Bu vesileyle Yaz Kur’an Kurslarımızda görev alacak tüm personelimize başarılar diliyor, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Kur’an Kurslarımıza da bütün öğrencilerimizi bekliyorum. ”dedi.
Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0