Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi Batı Mahallelerinde Hizmetlerini Sürdürüyor
Alanya Belediyesi, merkezden kırsala şehrin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Batı bölgesinde yol ve asfalt çalışmalarını yoğun şekilde yürüten Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Avsallar, Akdam, Okurcalar, Alara, Karamanlar, Çakallar Mahallelerinde hizmetlerine devam ediyor.
11 Haziran 2021 - Cuma 14:36
YAŞAM

AVSALLAR’DAN AKDAM’A YOL VE ASFALT ÇALIŞMASI

Alanya Belediyesi, şehir merkezinden kırsala vatandaşların ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırım ve çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce başlatılan çalışmalar kapsamında bölge yeni yollara kavuşuyor. Bu kapsamda Avsallar İnönü Caddesi ile Bozyer Caddesi arasında bağlantı yolu ve istinat duvarı çalışması sürüyor. 


Yine Avsallar Mahallesi’nde Yahyaoğu Köprüsü ile Hacılar bağlantı yolunda genişletme ve altyapı çalışması yapılıyor. Akdam merkezde ana yolların genişletilerek asfaltlanmasının ardından, Okurcalar, Alara ve Karamanlar Mahallesinde ise asfalt iş makinelerinin çalışma olanağı olmayan bölge yolarında beton yol çalışması uygulanıyor.


“DOĞUDAN BATIYA HER YERDE ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi olarak Alanya’mızın doğusundan batısına kuzeyinden güneyine her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Halkımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda mahallelerimize yatırımlarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0