Reklamı Geç
HABER DETAY
Kent Konseyine Başkan'dan Destek
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya Kent Konseyi Sanat ve Tasarım Çalışma Grubu üyelerinin haftalık toplantısının konuğu oldu.
09 Haziran 2021 - Çarşamba 15:40
YAŞAM

Alanya Kent Konseyi binasında yapılan toplantıya Alanya belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir, Sanat ve Tasarım Çalışma Grubu Üyeleri ile Alanya Belediyesi Kültür Müdürü Nimet Hacıkura katıldı. 


Toplantıda katılımcılar Alanya’da oluşturmak istedikleri sanat sokağı projesi ve yapmayı planladıkları sanat festivali konusunda düşüncelerini başkan Yücel’e anlattı. Üyeleri tek tek dinleyen Alanya Belediye Başkanı Alanya’nın gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı desteklediklerini söyledi. İlçede devam eden kültürel çalışmalara ilişkinde bilgiler aktaran Adem Murat Yücel “Alanya’nın neresinde bir kültürel miras varsa onu gün yüzüne çıkarmak için bütün gücümüzü kullanıyoruz.” diye konuştu. 


Alanya’da sanat ve tasarım yapan sanatçıların sanat sokağı kurması adına kullanılabilecek alanlara ilişkin belediye birimleri ile bir çalışma yapılması konusunda yetkili birimleri görevlendiren Yücel “Önemli olan Alanya’ ya değer katacak ürünler ortaya koymak” dedi. Sanat festivali konusunda Pandemi sürecinin netleşmesi gerektiğini kaydeden başkan Adem Murat Yücel önerinin önümüzdeki günlerde hayata geçebileceğini ifade etti.


Katılımı ve desteği için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan “Belediye başkanımız Adem Murat Yücel her zaman Alanya adına yaptığımız faaliyetlerin en büyük destekçisi oluyor, bugün de sanat ve tasarım çalışma grubumuzun talebiyle davetimize icabet etti; kendisine çalışma grubumuz ve Alanya Kent Konseyi adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0