Reklamı Geç
HABER DETAY
Hafız Adayı Öğrenciler Ödüllendirildi
Alanya Müftülüğüne bağlı Merkez Erkek Kur’an Kursunda hafızlık öğrenimi gören ve Ramazan ayı boyunca başta Alış Cami olmak üzere çeşitli camilerde hatim okuyan öğrenciler altınla ödüllendirildi.
08 Haziran 2021 - Salı 15:33
YAŞAM

Alış Cami’nde düzenlenen ödül programına Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, müftülük personeli ve hayırseverler katıldı.


Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve çeşitli tavsiyelerde bulunan  İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA, öğrencileri tebrik ederek başarılar temennisinde bulundu. 


Öğrencilerin yetişmesinde gayret gösteren öğretmenlerini ve ailelerini de tebrik eden İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA “Hafız kardeşlerimizin yetiştiği Kur’an Kurslarımıza ve hafız öğrencilerimize maddi-manevi destekte bulunan tüm hayır sahibi kardeşlerimizden Allah razı olsun.” İfadelerine yer verdi.


İl Müftüsü YALÇINKAYA gayelerinin insanlığa ve İslam’a faydalı, Kur’an’a gönül veren, kalbi ve zihni camilere bağlı bir gençlik yetiştirmek olduğunu belirtti.


Mahşer gününde, Allah’ın arşının gölgesi altında gölgelendireceği yedi sınıf insandan birisinin, kalbi camilere bağlı olan gençler olduğu hadis-i şerifini hatırlatan İl Müftüsü YALÇINKAYA, “Rabbim, Sevgili Peygamberimizin müjdesine nail olan böyle gençler yetiştirmeyi bizlere nasip eylesin!” niyazında bulundu.
Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0