Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkana Şahin’in Onur Konuğu Ahmet Oldu
Bir süredir ABD’de tedavi olması için adına kampanyalar düzenlenen SMA Hastası Minik Ahmet ve ailesi ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
04 Haziran 2021 - Cuma 17:18
YAŞAM

Yardımseverliği ile tanınan ve Ahmet Bebek adına yürütülen kampanyada aktif rol oynayan Cemile Pehlivan’ın da katıldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Ahmet Bebeğin Babası Abdulkerim Çaltı yaptığı açıklamada kendilerinden maddi manevi desteği biran olsun esirgemeyen Başkan Şahin’e teşekkür etmek istediklerini dile getirdi.

Başkan Şahin’in kucağından inmeyen Minik Ahmet bir yandan çizgi film izlerken bir yandan da Şahin’in ikramları ile mutlu anlar yaşadı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda Ahmet Bebek bizim için namus ve onur meselesidir diyen Başkan Şahin ise; “Bugünkü onur konuğumuz SMA Hastası Minik Ahmet oldu. Yakın zamanda ABD’ye giderek tedavi görecek aslan parçası minik Ahmedimizi, annesini, babasını ve Cemile Teyzesini Odamızda ağırladık. 


Rabbimin izni ve Alanya’mızın Kadirşinas Halkının desteği ile 4,5 ay sürecek tedavi sürecinin ardından Ahmet parklarda koşturmaya başlayacak inşallah. Ahmet iyileştikçe, büyüdükçe zor durumdaki herkesin yaşama sevinci olacak. Ahmet Bebeğin ailesinin gözlerindeki mutluluk ve umut ışığı hayatımdaki en özel ve duygusal anları bana yaşatırken, Ahmet’in sağlığına kavuşması da Allah’ın izniyle hayatımda aldığım en büyük hediye olacak” diye konuştu.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0