Reklamı Geç
HABER DETAY
En Güzel Balkon Ve Bahçe Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması’nın bu yılki kazananlarına ödüllerini verdi.
04 Haziran 2021 - Cuma 14:14
YAŞAM

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 1994 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlemekte olan “En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması’nın bu yıl ki kazananları, düzenlenen tören ile ödüllerine kavuştu. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Oba Mahallesi’nde bulunan şantiyesinde pandemi dolayısıyla kısıtlı katılımla düzenlenen törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları, birim müdürleri, çevre gönüllüleri ve ödül alan vatandaşlar katıldı.


“AMACIMIZ DAHA YEŞİL BİR KENT OLUŞTURMAK”

Daha yeşil bir Alanya oluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Yücel, “Özellikle pandemi dolayısıyla eve kapandığımız bu dönemde kişisel hobi ve uğraşların insanlarımızın ruh ve fiziksel sağlığına son derece önemli katkılar sağladığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde düzenlediğimiz yarışmamıza katılan ve dereceye giren tüm doğa ve bitki dostu yarışmacılarımızı kutluyorum.” dedi.

KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN YÜCEL’DEN ALDI

Başkan Yücel’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Başkan Yücel, tebrik belgesi, çiçek ve bahçe bakım malzemelerini içeren paketleri kazananlara teslim etti. Ödül kazanan yerleşik yabancılarla da sohbet eden Başkan Yücel, “Hem varlığınızla, hem de bu tür etkinliklerimize verdiğiniz desteklerle şehrimize ve kültürümüze renk katıyorsunuz.” dedi.

ESERLER ALANINDA USTA İSİMLER TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİ

Katılımcıları değerlendiren Jüri üyeleri Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Reyhan Erdoğan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası Alanya Temsilcisi Tuğçe Bekrioğlu, Peyzaj Mimarı Hasan Uysal, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere, Fotoğraf Sanatçısı İlhami Yetkin, Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu’ndan oluştu.

KAZANAN İSİMLER İSE ŞU ŞEKİLDE;

Balkon Kategorisinde

1. Ümmühani Sucu

2. Hülya Altay

3. Ebru Silahtaroğlu

Mansiyon Ödülleri

Neslihan Dikmen ve Gozel Garryyeva

Bahçe Kategorisinde

1. Matt Spencer

2. Robert Learmont

3. Simin Sheff

Mansiyon Ödülleri

Merve Kumru, Ömür Solak ve Aygül Ürküp

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0