Reklamı Geç
HABER DETAY
Şahin Yine Devrede
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kademeli normalleşme uygulamalarındaki bazı aksaklıklara çözüm bulmak için Kaymakam Fatih Ürkmezer’den sonra Vali Ersin Yazıcı’yı da ziyaret ederek destek istedi. Şahin uygulamadaki bazı maddelerin turizm bölgelerinin gerçekleri ile uyuşmadığını ve revize edilmesi gerektiğini Vali Yazıcı’ya ileterek destek istedi.
03 Haziran 2021 - Perşembe 14:26
YAŞAM

YAZICI;” İYİ Kİ ALANYA’NIN MEHMET ŞAHİN’İ VAR” 

Vali Ersin Yazıcı da kendisini ziyarete gelen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in çok çalışkan ve başarılı bir yönetici olduğunu belirterek, “ Mehmet Başkan sadece iş insanları için değil tüm Alanya için büyük bir şans. İyi ki Üyeleri kendisini Başkan seçmiş. İyi ki Alanya’ ın Mehmet Şahin’ i var. Pandemi dönemi boyunca hep temasta kaldık. Başkan Şahin, Alanya’nın talep ve ihtiyaçlarının takipçisi oldu bizler de getirdiği önerilere destek verdik. Halen de Alanya için var gücüyle çalışıyor. Şimdi de taleplerini aldık ve üst makamlar nezdinde takip edeceğiz. Başkan Mehmet Şahin kardeşime teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. ”dedi. 

 

Vali Yazıcı aldığım talepleri 15 Haziran’da yeni açıklanacak tedbirler öncesinde ilgili makamlara ileteceğiz. Biraz sabır istiyoruz. Vaka sayıları düştü. Tekrar eski günlere dönmemek adına dikkatle tedbirlere uyalım. Güzel günler yakın diye düşünüyorum” diye konuştu. 


Zorlu bir süreçten çıkan Turizm İşletmelerinde kademeli normalleşme adı altında uygulamaya konulan yeni tedbirler nedeniyle farklı ihtiyaçlar oluştuğunu belirten Başkan Şahin, “Turistlerin otellerinden en erken 20:30 gibi çıktığını varsayarsak 21:00 olarak belirlenen kapanış saati ekonomik anlamda çok büyük sorunlar yaratacak gibi duruyor. Ayrıca Pazar günleri devam eden sokağa çıkma yasağının turizm bölgelerinde uygulanmaması gerektiğini düşünüyoruz. Yine Otel içinde bulunan SPA Merkezleri açık iken dışarıda kalan aynı işletmelerin kapalı olmaması gerekiyor diye düşünüyoruz” diye konuştu.

 

ŞAHİN’DEN VALİ’YE TEŞEKKÜR
Öte yandan Başka Şahin kendilerine başta  tam kapanma döneminde zincir marketlerde gıda hariç diğer ürünlerin satışının yasaklanması ve haftada bir semt pazarlarının kurulması taleplerine olumlu karşılık veren ve uygulamanın ülke geneline yayılmasına vesile olan Vali Ersin Yazıcı’ya teşekkür etti. Şahin bunun yanı sıra dün Antalya Habalimanı’na inen ve yeni alınan karar sonrası test yapılmadığı için sorun yaşayan Ukraynalı Turist kafilesi için anında devreye girerek sorunun büyümeden önlenmesini sağlayan Vali Yazıcı’ya da teşekkür etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0