Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kent Konseyi El Emeği Girişimcileri ile Buluştu
Alanya Kent Konseyi El Emeği Girişimciler Çalışma Grubu haftalık olağan toplantısı için Alanya Kent Konseyi binasında bir araya geldi. Alanya kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir’in katıldığı toplantıya ilçede el emeğini sanata dönüştüren girişimciler katıldı.
24 Mayıs 2021 - Pazartesi 16:26
YAŞAM

İlçede çalışma yapan yaklaşık 20 atölyenin katılımı ile oluşturulan “El Emeği Girişimciler Çalışma Grubu” üyeleri Nefise Develioğlu ‘nu grup sözcüsü Osman Yıldırım’ı ise yardımcı olarak seçtiler. Önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunulan konuşmalarda katılımcılar işbirliğinin artması ve meslektaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmek için workshop çalışması yapma kararı aldı. 


Gönüllülük esasına göre yapılacak çalışmada her hafta bir sanatçı mesleki birimini meslektaşları ile paylaşarak yapacakları workshop çalışmaları Kent Konseyinin sosyal medya hesapları ve youtube kanalından canlı olarak duyurulup halkla paylaşılacak. İlk olarak 31 Mayıs Pazartesi günü Alanya kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı ve Atölye Düş Bahçesi sahibi Deniz Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik her hafta başka bir atölyede devam edecek. 


El emeğini sanata dönüştüren atölye sahiplerinin ortaya koyduğu birliktelik ve işbirliğine teşekkür eden Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, ilçede ortaya konan çok değerli eserlerin tüketime dönmesi ve Alanya halkına tanıtılması adına ortaya konan çabanın önemli olduğuna dikkat çekti. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0