Reklamı Geç
HABER DETAY
Satranç Turnuvası Başlıyor
MEB 1000 Okul Projesi kapsamında müdürlüğümüz koordinasyonunda ilimizde bulunan 81 meslek lisesinde okuyan 36.534 öğrencilerimize yönelik, 25 Mayıs - 01 Haziran 2021 tarihleri arasında “Satranç Meslek Liselilerimizle Buluşuyor!” adlı satranç turnuvası düzenlenecektir. Turnuvalar Kumluca, Kepez ve Alanya ilçelerimizde 3 farklı gün ve oturumda gerçekleşecektir.
23 Mayıs 2021 - Pazar 16:00
EĞİTİM

25 Mayıs 2021 Salı günü Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenecek ilk turnuvamıza Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Manavgat ve Serik ilçelerimizde bulunan meslek lisesi öğrencilerimiz katılım sağlayacaktır. 

 

27 Mayıs 2021 Perşembe günü Kepez Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde ikincisi düzenlenecek turnuvamıza Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli ve Muratpaşa ilçelerimizde bulunan meslek lisesi öğrencilerimiz katılım sağlayacaktır.


“Satranç, Meslek Liselilerimizle Buluşuyor!” turnuvasının son durağı ise Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesidir. Kumluca'daki turnuvamıza Demre, Elmalı, Finike, Kaş, Kemer ve Kumluca ilçelerimizde bulunan meslek lisesi öğrencilerimiz katılım sağlayacaktır. “Meslek Lisesi Gelecek Vizesi!” sloganıyla çıktığımız bu yolda, turnuva kupa ve masalarının meslek lisesi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin marifetiyle yapılmış olması da ayrıca övünç ve gurur sebebimizdir.


MEB 1000 Okul Projesi kapsamında müdürlüğümüz koordinasyonunda yapılacak olan turnuvamızda 1, 2 ve 3. olan öğrencilerimize (ALTID) Alanya Turistik İşletmeciler Derneği tarafından aileleri ile 5 yıldızlı otel tatili, ahşap kupa; 4 ve 5. olan öğrencilerimize bluetooth kulaklık ve madalya verilecektir. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimiz başarı belgesi ile ödüllendirilecektir. 


Müdürlüğümüz olarak “Meslek Lisesi Gelecek Vizesi!” sloganıyla çıktığımız yolda öğrencilerimizi ve turnuvamızı çok önemsiyoruz. Zihin ve analiz sanatı olan satranç ile geleceğimizi şekillendirecek meslek lisesi öğrencilerimizi buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.  Şimdiden emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.  

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0