Reklamı Geç
HABER DETAY
Seki Ve İshaklı Yolu’nda Asfalt Hazırlığı
Alanya Belediyesi, Seki ve İshaklı Mahallesi’ni birbirine bağlayan ana yolda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlattı. Çalışma kapsamında yol genişletilerek yeniden düzenleniyor.
21 Mayıs 2021 - Cuma 19:03
YAŞAM

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen yol düzenleme çalışmaları kapsamında Seki ve İshaklı Mahallelerini bağlayan ana yolda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı. Yaklaşık 1 kilometre yol genişletilerek asfalt serimi için hazır hale getirilecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak yolun asfaltlanacağını söyledi.


İMAMLI, ÇAMLICA VE KARGICAK MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Alanya Belediyesi, doğu mahallelerinde başlattığı yol, düzenleme, genişletme ve çörezleme çalışmalarına devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalarla ilgili verdiği bilgilerde şunları söyledi; “Doğu bölgesinde merkezden kırsala yol ve altyapı çalışmalarımız sürüyor. 


Tüm yollarımızı ulaşıma elverişli hale getirirken, alt ve üstyapı çalışması tamamlanan yollarımızı bir an önce asfaltla buluşturmak için azami gayret sarf ediyoruz. Şu an asfalt programına aldığımız Seki ve İshaklı mahallelerinde yaklaşık bir kilometre asfalt çalışmamız olacak. Diğer mahallelerde yol düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

 

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0