Reklamı Geç
HABER DETAY
Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Düzenlendi
Alanya Müftülüğünce 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” düzenlendi.
21 Mayıs 2021 - Cuma 19:00
YAŞAM

Alanya Müftülüğünce 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde, personelin yeteneklerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, kişisel gelişimleri ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” düzenlendi.


Yarışma komisyonu Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN başkanlığında, Şube Müdür Kemal BECERİKLİ, Vaiz Yakup KILIÇ, Meslek Dersleri Öğretmeni İdris GÜLCAN, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Abdurrahman Zahid KAPLAN’dan oluştu.

Yarışma komisyonu tarafından metni doğru okuma, fonetik ve diksiyon (ses tonu, vurgu), beden dili (jest, mimik) ve göz teması ile temsil, kendine güven ve dinleyenleri etkileme kriterleri üzerinden değerlendirmeler yapıldı.


Yapılan değerlendirme sonucunda Cikcilli Mh. Şanlı Cami İmam Hatibi Yunus KAPKIN birinci olurken; Çamlıca Mahallesi Cami İmam Hatibi Fatih DENİZ ikinci; Avsallar Mahallesi Hacılar Cami İmam Hatibi Ömer Faruk GENÇ üçüncü oldu.
Cikcilli Mh. Şanlı Cami İmam Hatibi Yunus KAPKIN, Antalya İl Müftülüğünce 19 İlçe Müftülüğünün katılımıyla yapılacak olan “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” nda İlçemizi temsil edecektir.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0