Reklamı Geç
HABER DETAY
Melahat Seher İlkokulu öğrencileri eTwinning ile ülkeler arası köprüler kuruyor
Melahat Seher İlkokulu öğrencileri İngilizce öğretmeni İlknur Pakır rehberliğinde dahil oldukları eTwinning projeleri ile ingilizce dil becerilerini geliştirirken, farklı ülkelerdeki öğrenci ve öğretmenlere ülkemizi, kültürümüzü ve Alanya’yı tanıtıyorlar.
21 Mayıs 2021 - Cuma 08:00
EĞİTİM

Ekim ayında başlayan ve uzaktan eğitim sürecinde verimli etkinliklerle, zaman zaman da çevrimiçi buluşmalarla 7 aydır yürütülen All Together Against the Coronavirus isimli projede bugün İspanya ile toplantı düzenleyen Melahat Seher İlkokulu öğrencileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak akranlarıyla İngilizce konuşma pratiği yapma imkanı buldular.  İtalya, İspanya, Litvanya, Yunanistan ve Kuzey Makedonya'dan farklı okul öğrencilerinin dahil olduğu projede Melahat Seher İlkokulu öğrencileri tek Türk ortak olarak yer alıyorlar. 


Çevrimiçi toplantıda ülkemizi ve Alanya'mızı resimlerle İspanyol arkadaşlarına tanıtan öğrenciler, İspanya hakkında da bilgi sahibi oldular. Kültürlerarası etkileşimin olduğu projede öğrenciler pandemi sürecinde aynı duyguları hisseden arkadaşları ile empati yaparak ve paylaşımlarda bulunarak sürecin zorlayıcı etkilerini azaltmış oluyorlar.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0