Reklamı Geç
HABER DETAY
Çamlıca Mahallesi’nde Çok Amaçlı Salon Hizmete Girdi
Alanya Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde çok amaçlı yeni bir salon hizmete sunuldu. Merkez ve kırsalda yatırımlarını sürdüren Alanya Belediyesi, sosyal projelerinden birisini daha Çamlıca Mahallesi’ne kazandırdı.
28 Nisan 2021 - Çarşamba 16:19
YAŞAM

Alanya Belediyesi Çamlıca Mahallesi’nde 450 metrekare alana çok amaçlı bir salon projesi hayata geçirdi. Bölgenin tüm sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olan Düğün Salonu vatandaşların hizmetine sunuldu.

HEM YETİŞKİNLERE HEM DE ÇOCUKLARA HİZMET VERECEK

Çamlıca Mahallesi’yle birlikte çevre mahallelere de hizmet verecek olan çok amaçlı salon projesinde muhtarlık ofisi, doktor odası, nişan, düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği 300 kişilik çok amaçlı bir salon, mutfak ve çay ocağı, engelli bay ve bayan wc, yine bay ve bayan mescitleri bulunuyor. Ayrıca açık alanda oyun grupları, pergolalı oturma yerleri, otopark alanları yer alıyor.

“DOĞU BÖLGESİNE KAZANDIRDIĞIMIZ ÜÇÜNCÜ ÇOK AMAÇLI SALON”

Doğu mahallelerinde Kestel ve Demirtaş Mahalle’sinden sonra üçüncü çok amaçlı Düğün Salonu’nu Çamlıca Mahallesi ve çevresine kazandırdıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, doğu ve batıdaki tüm mahallerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak kültür merkezleri ve çok amaçlı salon projelerimizi de sürdürüyoruz. Çamlıca Düğün Salonu projemizde bunlardan birisi.  Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0