Reklamı Geç
HABER DETAY
Yeni Prestij Caddesi’nde Sıcak Asfalt İçin Hazırlıklar Başladı
Alanya Belediyesi’nin Kadıpaşa ve Saray mahalleleri arasında oluşturacağı prestij caddesi için ekipler bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken bir yandan da sıcak asfalt için kesme-kazıma işlemine başladı.
27 Nisan 2021 - Salı 15:39
YAŞAM

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kadıpaşa ve Saray Mahalleleri arasında oluşturulacak yeni prestij caddesi için alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda baştan sona sıcak asfaltta kaplanacak olan yolda, asfalt kazıma makinesi ile eskiyen ve bozulan asfalt yerinden sökülmeye başlandı.

5 KM’LİK KESME YAPILACAK

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saray Karakolu önünden başladığı kazıma işlemine Alanya Vergi Dairesi önüne kadar devam edecek. Yaklaşık 5 kilometrelik bir işlemin ardından yol sıcak asfalt için uygun hale getirilecek.

KAZINAN ESKİ ASFALT GERİ DÖNÜŞÜMDE KULLANILACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yıllarca tek şerit olarak hizmet veren Kadıpaşa Mahallesi, Sugözü Caddesi, Vergi Dairesi önündeki yolun, caddenin tamamlanmasıyla birlikte çift yönlü olarak hizmete açılacağını söylemişti. Başkan Yücel, 5 km’yi kapsayan bu alanda kazıma makinesi ile çıkartılan asfaltın geri dönüşümde kullanılarak çöpe gitmeyeceğini bildirdi. Başkan Yücel, çalışmaların ardından caddenin kaliteli sıcak asfaltla kaplanacağını belirtti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0