Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya ve Gazipaşa’da 23 Nisan coşkusu
Antalya Büyükşehir Belediyesi TBMM’nin açılışının 101. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Alanya ve Gazipaşa’da mobil konser verdi.
23 Nisan 2021 - Cuma 18:12
YAŞAM

Konser büyüklere moral olurken, miniklerin de yüzünü güldürdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı mobil konserlerle kutlamaya devam ediyor. Salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara ve çocuklara moral vermek için düzenlenen mobil konserler Alanya ve Gazipaşa’daki çocuklarla buluştu.


ÇOCUKLAR MUTLU
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, üstü açık otobüsle Alanya sokaklarında coşkulu konserler verdi. Salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar da mobil otobüs sahnesinden çocuklarla buluştu. Maskot gösterileriyle mutlu olan çocuklara uçurtma ve Türk Bayrağı hediye edildi.


Gazipaşa sokaklarında gerçekleştirilen 23 Nisan mobil konser coşkusuna Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da katıldı.
Öte yandan Gündoğmuş ve Akseki’de de çocuklara uçurtma ve bayrak hediye edildi. Bayrak ve uçurtmalarını alan çocuklar Başkan Böcek’e teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0