Reklamı Geç
HABER DETAY
ALKÜ Anaokulu Beğeni Topladı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Uygulama Anaokulu standartların üstünde eğitim vermeye devam ediyor. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, ALKÜ Uygulama Anaokulunu ziyaret ederek, gördüğü en iyi anaokullarından bir tanesi olduğunu dile getirdi.
20 Nisan 2021 - Salı 18:46
EĞİTİM

Alanya’nın en büyük uygulama anaokulunu hayata geçiren ALKÜ, standartların üstünde verdiği eğitimle göz kamaştırıyor. Verdiği akademik destekli eğitim ile büyük beğeni toplayan ALKÜ Uygulama Anaokulunu Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir ve Genel Sekreter Dr. Sinan Kartal eşlik ederken, ALKÜ Uygulama Anaokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Onay Budak Kaymaz ile daire başkanları hazır bulundu.


Ziyaret sırasında, ALKÜ Uygulama Anaokulunu bir süre gezerek, okulun faaliyetleri hakkında birtakım bilgiler edinen Müdür Yılmaz, anaokulunun standartların üzerinde kurulmuş olmasından dolayı çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.  Yılmaz, “Şu ana kadar gördüğüm anaokullarının arasındaki en iyi anaokulu olduğunu söyleyebilirim. 


ALKÜ personeli bu standartlarda kurulu bir anaokulu varken özel bir anaokulu aramalarına gerek olmadığını düşünüyorum” diye konuştu. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü işbirliklerine açık olduklarını belirten Müdür Yılmaz, anaokulundan çok etkilendiğini ifade ederek, anaokulunun faaliyete geçmesi için emek veren ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’a ve yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.


ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir, eğitim camialarının birlikte hareket ederek vatandaşın faydasına olacağı projelerin içinde yer almak istediklerini söyledi. Aydemir, ALKÜ Ailesinin her türlü işbirliğine hazır olduğunu kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekter Dr. Sinan Kartal, “Pandemiden sonra Alanya İlçe Müdürlüğü ile yerleşkemizde çocuk şenliği etkinliği düzenlemek istiyoruz. Bu etkinliği de her sene ortaklaşa düzenleyip gelenekselleştirerek Alanya’nın faydalanmasını amaçlıyoruz. Bizleri ziyaret ettiğiniz için ve projelerimize destek olduğunuzdan dolayı teşekkür ederim.” dedi. 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0