Reklamı Geç
HABER DETAY
Anadolu Ateşi'nden ‘yıkım kararı’ açıklaması
Anadolu Ateşi, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada gösterilerin yapıldığı Aspendos Arena’nın yıkım kararıyla ilgili davanın kesinleşmediğini, kararın istinafta incelendiği duyurdu.
20 Nisan 2021 - Salı 14:47
YAŞAM

Avukat İlkser Akbulut tarafınan yapılan açıklama son iki gündür bazı sosyal medya bloglarında Aspendos Arena’nın yıkım kararının kesinleştiğine dair asılsız haberler çıktığını söyledi. Bahse konu davaların avukatı olarak, davaların halen istinafta incelendiğini, henüz karar verilmediğini söyleyen Akbulut söz konusu haberler ile turizm sezonunun hemen başında Anadolu Ateşi’nin bölgeye büyük katkı sağlayan kültürel sanatsal faaliyetlerine zarar verilmesinin amaçlandığını ileri sürdü. 


Doğru bilgilendirmeyi iletmiş olmalarına rağmen yapılan yayınlarla ilgili yasal haklarını ivedilikle kullanacaklarını kaydeden Akbulut şöyle devam etti: " Tüm bu asılsız haberlerin ve böylelikle tazyik yapılmaya çalışılmasının nedeni, Aspendos Arena’nın kurulu olduğu alanı, tarım arazisi olarak gösteren İmar Planı Teklifinin daha yeni reddedilmiş olmasıdır. Anadolu Ateşi’nin yeni turizm sezonu için Antalya’da büyük bir şevkle hazırlıklarına devam ettiği ve seyircisiyle buluşmak için heyecanla beklediği, bu tip asılsız girişimlerin sonuç doğurmayacağı herkes tarafından bilinmelidir.”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0