Reklamı Geç
HABER DETAY
Esnaflar, Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Pandemi sebebiyle zor günler geçiren esnaflar, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve oda başkanlarıyla ALTSO ev sahipliğinde bir araya geldi.
08 Nisan 2021 - Perşembe 21:24
YAŞAM

Esnafın taleplerini alan Başkan Şahin, “Esnafımızın her zaman yanındayız, taleplerin takipçisi olacağız” dedi.

Covid-19 salgını sebebiyle ekonomik olarak zor durumda kalan çok sayıda esnaf, ALTSO’da düzenlenen toplantıda oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Sorunlarını ve çözüm önerilerini oda başkanlarıyla paylaşan esnaflar, “Turizm bölgesi olduğumuz ve turistlere yasak olmadığı  için biz de esnaf olarak bu kapsamda düzenleme istiyoruz. Turistler hafta sonu dışarıda ama alışveriş yapamıyorlar çünkü yasak kapsamında dükkanlar kapalı. Başkanlarımızdan destek bekliyoruz” dediler. 

Esnafların taleplerini tek tek not alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise, “Pandemi sürecinde zor günler geçiren esnaf arkadaşlarımızın talebiyle; odamız ev sahipliğinde, oda başkanlarımızın katılımıyla acil durum toplantısı gerçekleştirdik.
Esnaf arkadaşlarımızın dükkan açılış-kapanış saatleri ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde özel izinle dükkanlarını açabilmeleri konuları başta olmak üzere bütün taleplerini aldık.


Alanya’mızın turizm bölgesi olması açısından önem arz eden bu talepleri Kaymakamlığımız ve Valiliğimiz gibi gerekli kurumlara ivedilikle iletip, gerekirse esnaflarımız için Ankara’ya gideceğiz.
Esnafımızın her zaman yanında olduk, bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her şey Alanyamız için” diye konuştu.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0