Reklamı Geç
HABER DETAY
Bektaş Mahallesi Sakinlerinden Başkan Yücel’e Teşekkür
Alanya’nın Bektaş Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e mahallelerine yapılan hizmetler için teşekkür etti.
08 Nisan 2021 - Perşembe 14:41
YAŞAM

Alanya’nın Bektaş Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, mahallelerine yapılan iki adet camii, halk ekmek büfesi, muhtarlık ofisi ve oturma grupları için teşekkür ettiler. Mahalle merkezinde toplanan vatandaşlar, yapılan hizmetleri belirterek, şimdiye kadar yapılamayan hizmetleri aldıklarını söylediler.


“35 YILDA GÖRMEDİĞİMİZ HİZMETLERİ GÖRDÜK”

Mahalle sakinlerinden Sadettin Başpınar, 35 yıldır aynı mahallede yaşadığını belirterek, Belediye Başkanı Yücel döneminde mahallenin nerdeyse bütün sorunlarının çözüldüğünü söyledi. Başpınar “Özellikle camilerimize verdiği katkılar, mezarlığa ziyarete gelenlerin kullanacağı tuvaletler, mahalleye kazandırılan halk ekmek büfesi, oturma alanları için Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyoruz.” dedi.


MUHTAR KAYA “ BAŞKAN YÜCEL, HİÇ BİR TALEBİMİZİ GERİ ÇEVİRMEDİ”

Bektaş Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya ise, “Başkanımız, Mahallemize hizmet noktasında hiçbir talebimizi geri çevirmiyor. Sadece muhtarlık ofisi ve halk ekmek noktasında değil diğer bütün hizmetlerde ellerinden geleni yapıyorlar. Muhtarlık ofisimizde ayrıca umumi tuvalet ve abdesthane bulunuyor. Bu hizmet gerçekten çok önemli idi. Birisi mahalle içerisinde diğeri Alibodalar’da olmak üzere iki adet camimize maddi manevi desteklerini esirgemedi. Ayrıca Alibodalar’da inşaatı devam eden caminin çevre düzenlemesi için şimdiden talimatlarını verdiler. Camilerimiz için ayrıca Başkanımıza ve emeği geçen hayırseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0