Reklamı Geç
HABER DETAY
Altın Kepçe Yeni Başkanını Seçti!
Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) 8. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi ve yeni başkanını seçti. Seçim sonuçlarına göre Aktad‘ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ergül Demiral oldu.
07 Nisan 2021 - Çarşamba 19:37
GÜNDEM

Hoted eğitim komitesi başkanı Sema Yörütür’ün onur konuğu olarak katıldığı genel kurul, Alanya kültür merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığını HOTED Onursal Başkanı Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, kâtip üyeliklerine ise Arzu Ünlükaya ve Ceren Şencan’ın seçilmesiyle birlikte divan başkanı ve üyeleri öncülüğünde Atatürk ve Türk şehitlerinin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Faaliyet ve mali raporların okunmasıyla birlikte, divan başkanı okunan her iki raporu genel kurula sundu.

 

Genel kurulca raporların ibra edilmesiyle birlikte, yeni yönetim ve denetleme kurulu asıl ve yedek üye seçimlerine geçildi. Divan başkanlığınca adayların isimleri okundu. Oylamanın blok liste şeklinde yapılmasına karar verildi. ‘ÇOK BAŞARILI ÇALIŞMALAR

 

GERÇEKLEŞTİRDİNİZ’

Oylama işleminin hemen öncesinde divan başkanı Hakan Halit Yeni, " Katılan, katkı sağlayan, dernekçilik, sivil toplum ve meslek örgütü bilinciyle hareket eden, emek veren, çalışan, çabalayan Aktad’a gönül vermiş çok kıymetli başkanlarımız başta olmak üzere, tüm üyelerinizi, destekçi dostlarınızı kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

 

Bu güne kadar büyük organizasyonlara imzalar attınız ve takdire şayan çalışmalar gerçekleştirdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Birliğiniz, dirliğiniz, beraberliğiniz ve başarılarınız daim olsun. Kardeş dernekler olarak bizlerde sizlerle dayanışma içerisinde hareket etmekten büyük onur duyuyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de yeni projelerle birlikte nice verimli çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

‘’TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Yeni başkan Ergül Demiral ve dönem başkanlarından ve yeni yönetimin genel sekreteri Fatih Saray Divan başkanı Hakan Halit Yeni, genel kurul üyeleri ve bu güne kadar Aktad’a emeği geçen, katılan, katkı sağlayan herkese teşekkür edip, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini söylediler.

 

İŞTE AKTAD’IN YENİ YÖNETİMİ

 

Başkan Ergül Demiral, başkan yardımcıları Hayrullah Demiray ve Yüksel Tuncer, genel sekreter Fatih Saray, eğitim danışmanı, üye Fatih Uludere, sayman İbrahim Güzel, üye , organizasyon sorumlusu Nihat Battal seçilirken, denetleme kurulu üyeliklerine ise, Enver Beram, Mehmet Kayadibi ve Cemil Kaya seçildiler.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Emine - 07 Nisan 2021  


0