Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da kaçak Otel'e Yıkım Kararı
Alanya İlçesi'nde izinsiz kat çıktığı tespit edilen Ali Gürses'e ayit otelin kaçak olan bölümlerinin yıkımına başlandı.
07 Nisan 2021 - Çarşamba 19:02
YAŞAM

İlçedeki bir otelin kaçak kat çıktığının tespiti üzerine vatandaşlar CİMER'E şikayette bulundu. İçişleri Bakanlığı Mülkiye müfettişlerince yazı gönderilmesi üzerine Alanya Belediyesi İmar İskan Müdürlüğü’nce yapılan incelemede Dinek'teki eski ada otelin  tadilat gerekçesiyle 43 odadan 70 odaya çıkarıldığı belirlendi. 

ADA OTELİN ESKİ HALİ
Ayrıca otele bar, restoran ve hamam bölümlerinin eklendiği tespit edildi. Tebligat gönderilmesinin ardından Alanya Belediyesi yetkilileri gözetiminde otelin kaçak kısımlarının yıkımına başlandığı belirtildi.

KAÇAK DİSKO DA YIKILDI
Öte yandan, Alanya’nın iskele bölgesinde Hazine ve sit arazisi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinin fazladan kat çıktığı tespit edilmişti. Vatandaşların şikayeti sonucu eğlence merkezi Alanya Belediyesi’nin kararıyla yıkılmıştı.


BAŞKAN YÜCEL: KAÇAK YAPILAR YIKILACAK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel daha önce Avsallar ve Okurcalar Mahallesi sahillerinde bazı oteller tarafından izinsiz yapılan iskelelerin İmar Müdürlüğü ve zabıta ekiplerince yıkıldığını belirterek, kaçak yapılara müsaade etmeyeceğini söyledi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0