Reklamı Geç
HABER DETAY
Mehmet Şahin’den Mahmutlar’a müjde!
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’den Fakülte, Nüfus şefliği ve ALTSO’nun bir şubesinin Mahmutlar’a kurulmasını isteyen MAHKOD Başkanı İlhan, isteklerine bir bir kavuşuyor.
07 Nisan 2021 - Çarşamba 14:49
YAŞAM

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir şubesi Mahmutlar’a açılıyor. Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği MAHKOD Başkanı Mesut İlhan, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ile görüştü. İlhan Şahin’den; Fakülte, Nüfus şefliği ve ALTSO’nun Şubesinin Mahmutlar’a gelmesi için dosya sundu.


ŞAHİN, “ALTSO’NUN ŞUBESİ MAHMUTLAR’A GELECEK”
MAHKOD Başkanı Mesut İlhan’ın istek dosyasını inceleyen (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, “Mahmutlar İlçe ölçeğinde bir Mahalle. Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerinin en çok olduğu bir yer. 6 ay içerisinde ALTSO’nun bir şubesini Mahmutlar’a kuracağız” dedi.


NÜFUS ŞEFLİĞİ GELECEK
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Nüfus şefliğinin Mahallelerde kurulabilme mevzuatını öğrendikten sonra MAHKOD Başkanı Mesut İlhan’a, “Tamam Mesut bey, bu konu bende” dedi. Mahmutlar’a Fakülte kurulması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Şahin, “Mahmutlar’a Fakülte sözüm var unutmuş değilim. İlgili merciler ile görüşmelerim devam ediyor. Noter’i Mahmutlar’a nasıl getirmiş isek Fakülteyi de, Nüfus şefliğini de getiririz” dedi.

 

İLHAN’DAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
‘Bizi Alanya, verdiği sözü tutmakla tanır’ diyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’e, MAHKOD Başkanı Mesut İlhan teşekkür etti. İlhan, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin Mahmutlar’a gelmez denilen NOTER’i Mahmutlar’a gelmesini sağladı. 

 

Daha öncede MAHKOD olarak sunduğumuz dosya içerisindeki isteklerimizi inceleyerek Mahmutlar’a verdiği değeri ve önemi göstermiş oldu. Başta Fakülte isteğimizi yeniledik. Alanya Nüfus şefliğinin bir şubesinin Mahmutlar’a gelmesini ve ALTSO’nun bir şubesini de Mahmutlar’a kurulması için dosya sunduk. 6 ay gibi kısa bir süre içinde ALTSO’nun bir şubesi Mahmutlar’da hizmet verecek olması bizleri memnun etti. Mahmutlar halkı adına ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0