Reklamı Geç
HABER DETAY
Sağlıkçılardan Kaymakama Ziyaret
Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu Alanya Sağlık Turizmi Derneği (Alstud) Ve Alkü'den Sağlık Turizmi Ziyareti
06 Nisan 2021 - Salı 16:40
YAŞAM

ALKÜ Rektör Yardımcısı  ve aynı zamanda Sağlık Turizmi Araştırma Uygulama Merkezi Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, Alanya Sağlık Turizmi Derneği ve Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu Uluslararası Network Direktörü Op. Dr. Erkan Karadağ, Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Girgin  Alanya'da sağlık turizmi gündemi ile Kaymakam Ürkmezer'i ziyaret etti. 


Alanya'nın sağlık turizmi potansiyeli, yapılan ve yapılacak projeler ile ilgili görüşen heyet, pandemi koşullarında bile sağlık turizminin güncel kalabilmeyi başardığını şehrimizin personel, hastane ve otel kapasiteleri açısından bu alan için çok uygun olduğunu ve ileriki zamanlarda da kapasiteyi arttırmayı hedeflediklerini belirtti. 


Kaymakam Ürkmezer, "ALSTUD ve TURSAF Alanya'da yaşayan yerleşik yabancılar ve giderek artan ileri yaş nüfus sakinleri ile birlikte (geriatri) yaşlı bakım turizminin ilk uygulamalarını bu bölgede yaparak örnek bir model oluşturmak için çalışmalar yapmakta. 20-22 Mayıs 2021 tarihleri arasında Antalya'da Türkiye'nin en büyük B2B platformunu düzenlemek üzere profesyonel yöneticileri Alanya'da buluşturacak, sağlık ve spor turizmi alternatiflerinin dünyaya tanıtılmasını sağlayacaklar. Bu konuyu çok önemsediğimizi ve kendilerine desteğimizi belirtirken çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 

 

 

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0