Reklamı Geç
HABER DETAY
AGF'de bayrak değişimi;Gaye Coşkun Yeni Başkan
Akdeniz Gazeteciler Fedarasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Hatay'da, Yeni Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde yapıldı.
03 Nisan 2021 - Cumartesi 14:07
YAŞAM

Akdeniz Bölgesi gazeteciler cemiyetlerinin üyesi olduğu AGF'nin olağanüstü genel kurulunda Kurucu Başkan ve 9 yıldır Genel Başkanlık görevini sürdüren Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı da olan Mevlüt Yeni, yeniden başkan adayı olmayacağını açıkladı.

 

Mevlüt Yeni bayrak yarışını federasyonun genel sekreteri AGC Başkanı Gaye Coşkun'a devrederken, oy birliği ile yeni yönetim kurulu da seçildi. 


AGF Genel Kurulu'nda tüzük değişikliğine de karar verilirken, delegelerin önergesi ile oy birliği ile kurucu Genel Başkan Mevlüt Yeni'nin Onursal Başkan olmasına da karar verildi. 

Yeni, açıklamasında 
"9 yıldır onurla gururla sürdürdüğüm kurucu başkanı da olduğum Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığını bayrağını bir kadın gazeteci Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı sevgili kardeşim Gaye Coşkun'a devretmenin onurunu gururunu yaşıyorum. Ben hayatta olduğum sürece başta evladımız Akdeniz Gazeteciler Federasyonu olmak üzere içinde olmaktan onur duyduğum Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna destek olmaya devam edeceğim. 


Bu vesile ile Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Gaye Coşkun ve yönetime seçilen arkadaşlarımız olmak üzere kongrede beni AGF  onursal başkanlığına layık gören kongre delegesı kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."


AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun'da açıklamasında "Öncelikle kadın bir gazeteci olarak şahsıma verilen desteğe çok teşekkür ederim. Bölgemiz ve ülkemizde medyanın sorunlarına dikkat çeken, meslektaşlar arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla önemli çalışmalar yapan AGF'nin bayrağını daha yukarılara taşımak amacıyla elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Onursal Genel Başkanımız Mevlüt Yeni'ye hizmetleri ve şahsıma verdiği destek için ayrıca teşekkür ederim. Görevi bırakırken gösterdiği destek ve olgunluğun örnek olacağına inancım sonsuzdur" dedi. 

AGF Yönetim Kurulu
1-AdnanTaraşlı 
2-Ahmet Yenigün 
3-Şevket Karahan
4-Ali Cihangir
5-Kürşat Tuncel 
6-Abdullah Temizyürek 
7-Nazmi Pınar 
8-Emre Altuğ
9-Arslan Deveboylu
10-Rızkullah Terbiyeli
11-Nihat Mazmanoğlu
12-Abdulkadir Kalender 

AGF Denetleme Kurulu
1-Şükrü Tozluklu
2-Mehmet Ali Gürses 
3-Arzu Erkorkmaz 

AGF Disiplin
1-Ercan Tarasli
2-Lutfu Taner Deniz
3-Durdu Mehmet Taş
BASIN ŞEREF DİVANI
Muatafa Baş
Fazıl Tunç
İpek Çöl Pınar 

TGF Delegeleri 

1-Mevlüt Yeni 
2-Gaye Coşkun
3-AdnanTaraşlı 
4-Ahmet Yenigün 
5-Şevket Karahan
6-Ali Cihangir
7-Kürşat Tuncel 
8-Abdullah Temizyürek 
9-Nazmi Pınar 
10-Emre Altuğ
11-Arslan Deveboylu
12-Rızkullah Terbiyeli
13-Mithat Kalaycıoğlu
14-Abdulkadir Kalender
15-Sinan Çeviren 
16-Birol Bebek
17-Ersin Şimşek
18-Fazıl Tunç

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0