Reklamı Geç
HABER DETAY
Merrell Alanya Ultra Traıl Start Alıyor
Merrell Alanya Ultra Traıl, 24 Ülkeden 544 Koşucunun Katılımıyla Yarın Başlıyor
02 Nisan 2021 - Cuma 20:05
SPOR

Alanya’nın ev sahipliğinde; Argeus Travel & Events ve Ahmet Arslan tarafından, Merrell'ın isim sponsorluğunda düzenlenecek olan Merrell Alanya Ultra Trail yarın yapılacak.

 

Alanya’nın ev sahipliğinde; Argeus Travel & Events ve Ahmet Arslan tarafından, Merrell'ın isim sponsorluğunda düzenlenecek olan Merrell Alanya Ultra Trail yarın yapılacak.

 

Patika koşusu dünyasında büyük ilgi gören ve 24 ülkeden 544 sporcunun katılacağı organizasyonun son basın toplantısı Sunprime Beach Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıda Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Emre, Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü Temsilcisi Naim Namal, Merrell Alanya Ultra Trail Yarış Direktörü Ahmet Arslan, Argeus Travel & Events Sahibi Aydın Ayhan Güney, Merrel Türkiye ve Olgar Genel Müdürü Barış Andırınlı yer aldı.

 

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı, “Mevcut şartlara rağmen 24 farklı ülkeden toplamda 544 sporcunun Merrell Alanya Ultra Trail’e kayıt olması bizi çok mutlu ediyor. Tüm sporculara başarılar diliyoruz.” dedi.

 

 

“ ALANYA BELEDİYESİ OLARAK TÜM OLANAKLARIMIZLA DESTEK VERİYORUZ”

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü Temsilcisi Naim Namal “Alanya Belediyesi olarak yıllardır spor organizasyonları ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Merrell Alanya Ultra Trail’e de tüm olanaklarımızla destek veriyoruz. Belediye Başkanımız adına tüm sporculara ve organizasyon görevlilerine başarılar diliyorum.” dedi.

 

Merrell Alanya Ultra Trail Yarış Direktörü Ahmet Arslan” “Öncelikle bu önemli organizasyonun hayata geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 2021 yılından önceki yarışlarda parkurdan ve gördükleri kaliteden çok memnun olan yarışçılar, bir kez daha bu organizasyonun parçası olmak istediler.” dedi.

 

Alanya’da hafta sonu boyunca atletizm heyecanı yaşanmasını sağlayacak Merrell Alanya Ultra Trail’in tüm parkurlarının start ve finiş noktası ise İskele Şelale Meydanı’nda olacak.

Organizasyon Programı Şöyle;

3 Nisan Cumartesi

06.30: Merrell Alanya Ultra Trail (76 km) ve Taurus Mountain Marathon (48 km) Start

09.00: Keykubat Mountain Run (28 km) ve Alaiye Short Trail Start

15.00: Keykubat Mountain Run ve Alaiye Short Trail Ödül Töreni

21.00: Merrell Alanya Ultra Trail (76 km) ve Taurus Mountain Marathon (48 km) Ödül Töreni

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0