Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyesi En Güzel Balkon Bahçeyi Seçiyor
Alanya Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen, ‘En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’ için geri sayım başladı. Bugünden itibaren başlayan başvurular, 19 Mayıs’a kadar devam edecek.
01 Nisan 2021 - Perşembe 16:45
YAŞAM

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce her yıl düzenli olarak organize edilen En Güzel Balkon Bahçe yarışması için geri sayım başladı.

 

Başvuru sırasında tüm katılımcılar, yarışmaya katılmak istedikleri mekanlarının fotoğraflarını elektronik ortamda teslim edecek. Ön elemenin dijital teslimler üzerinden yapılacak olup finale kalan mekanların ise jüri üyeleri tarafından değerlendirileceği açıklandı.


JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ 24-25 MAYIS’TA

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Reyhan Erdoğan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası Alanya Temsilcisi Kübra Tuğçe Bekrioğlu, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere, Köşe yazarı ve Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, Fotoğraf Sanatçısı İlhami Yetkin’den oluşan jüri üyeleri, 24-25 Mayıs 2021 tarihleri arasında finale kalan katılımcıları değerlendirecek.


YÜCEL: “TEDBİRLERDE EN GÜZEL AKTİVİTE OLACAK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada, düzenleyecekleri yarışmanın Covid-19 tedbirleri sürecinde vatandaşlara güzel bir aktivite olacağını vurgulayarak şunları söyledi; “Bilindiği gibi tüm dünyada görülen Koronavirüs (covid-19) Ülkemizde de etkisini devam ettiriyor. Bu süreci evinde geçirecek vatandaşlarımızın hem evde sıkılmalarının önüne geçmek hem de hobi edinmelerini sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na katılmalarını istiyoruz. Bu dönemde evde geçirecekleri süreyi kendi balkon ve bahçelerini hazırlamakla geçirmelerinin çok güzel bir aktivite olacağına inanıyoruz.”

BAŞVURULAR ONLİNE OLACAK

Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların, yarışma tarihine kadar Alanya Belediyesi resmi internet sitesindeki başvuru formları doldurulduktan sonra ( park_bahceler@alanya.bel.tr ) veya WhatsApp (+90 537 990 25 27) üzerinden bilgi alıp, başvuru işlemlerinin yapılabileceği açıklandı.

 

 

 

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0