Reklamı Geç
HABER DETAY
Antalyaspor'da finans problemi çözüldü
ihtilaflı dosyalar sonuca bağlandı Antalyaspor'un UEFA Kulüp Lisansı alabilmesinin yanında transfer engeli de kalktı
01 Nisan 2021 - Perşembe 08:25
YAŞAM

FT Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, ihtilaflı dosyaları sonuca bağladıklarını ve gerekli tüm finansal şartları bugün itibarı ile yerine getirdiklerini belirterek, "Bu durum, UEFA Kulüp Lisansı alabilmemizin yanı sıra transfer engelimizin de kalktığı anlamına gelmektedir. Şimdi sıra finale geldi. Artık söz teknik ekibimiz ve futbolcularımızda" dedi.


Antalyaspor'un 21 yıl aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırdığını ve 55 yıllık tarihinde kupaya ikinci kez bu kadar yaklaştığını söyleyen Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, 1 ayı henüz geride bırakmış yeni bir yönetim kurulu olarak 13 maçlık yenilmezlik serisinin yanı sıra finalist olma mutluluğunun da kendilerine nasip olduğunu hatırlattı.


Yazılı bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası’nı kente getirmeleri halinde önümüzdeki sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil etme onurunu yaşayacaklarını belirterek, "Ancak bu gururu yaşayabilmemiz için önümüzde finansal anlamda acil olarak aşmamız gereken sorunlar vardı. 


Bu kısıtlı süreç içerisinde çok yoğun günler yaşadık. Gecemizi gündüzümüze katarak olağanüstü bir azimle çalıştık. UEFA Kulüp Lisansı alabilmemiz için önümüzde engel olarak duran ihtilaflı dosyalarımızı sonuca bağladık ve gerekli tüm finansal şartları bugün itibarı ile yerine getirdik. Bu durum, UEFA Kulüp Lisansı alabilmemizin yanı sıra transfer engelimizin de kalktığı anlamına gelmektedir. Şimdi sıra finale geldi. 


Artık söz teknik ekibimiz ve futbolcularımızda. Onların sahadaki performansının bizim çalışmalarımızı taçlandıracağına inanıyorum. Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nı Antalya’mıza getireceğine inancım tamdır." dedi.


Antalyaspor Başkanı Yılmaz açıklamasında bugünden sonra kol kola, omuz omuza, yürek yüreğe, tek vücut olarak final yürüyüşlerinin başladığını da sözlerine ekledi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0