Reklamı Geç
HABER DETAY
Çavuşoğlu, Tolunay Kafkas ve ekibini konuk etti
Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Alanya’da yarın Sırbistan ile özel maç yapacak olan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas ile ekibini Kurşunlu Seyir Restoran’da kahvaltıda konuk etti.
29 Mart 2021 - Pazartesi 16:33
SPOR

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Türk futbolu ve altyapı konularının da konuşulduğu kahvaltıda, Ümit Milli Takımımızın Alanya’da olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kafkas ve ekibine teşekkür etti. 


Ümit Milli Takımımızın Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, Alanya’da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Özellikle son yıllarda genç oyunculara önem veren Alanyaspor Kulübü’ndeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Kafkas, bu olumlu gelişmelerden dolayı başkan Çavusoğlu ve ekibini tebrik etti. 


Kahvaltıya Genel Koordinatörümüz Mevlüthan Çavuşoğlu, Teknik Direktörümüz Çağdaş Atan, Ümit Milli Takım Antrenörleri Ender Alkan, Mehmet Yıldırım ve Övünç Soykan Başar ile kulübümüze genç oyuncular kazandırılması için önemli çalışmalar yapan menajer Cenk Melih Yazıcı ile kulübümüz avukatlarından Emirhan Çavuşoğlu da katıldı.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0