Reklamı Geç
HABER DETAY
Oba’da Trafik Sorununa Neşter Vuran Proje Tamamlandı
Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi’nden yeni çevre yoluna bağlanacak olan 20 metrelik imar yolu projesinde çalışmaların sonuna geldi.
28 Mart 2021 - Pazar 18:13
YAŞAM

Başkan Yücel’in; “Bölgenin trafik keşmekeşliğini sonlandıracağız” dediği ve Mayıs 2020’de çalışmaların başlanması talimatını verdiği projede, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt serme işlemlerini tamamladı.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyoner anlayışıyla ortaya koyduğu, şehrin trafik sorunlarına çözüm sunan Oba Mahallesi Portakal Caddesi üzerinde projelendirilen ve yapımına Mayıs 2020’de ivedilikle başlanan 20 metrelik imar yolunda sona gelindi. Oba Mahallesi Portakal Caddesi üzerinde bulunan 1200 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim işlemi bugün itibariyle tamamlandı.

TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTACAK

Oba Mahallesi ve çevresinde son yıllarda oluşan yoğun yerleşimle birlikte trafik sorunu da gündeme gelmişti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekibiyle birlikte yoğunluğu azaltmak için kolları sıvarken, bu bağlamda birçok bağlantı yolu açıldı. Proje ile yeni çevre yolunun da hizmete açılmasıyla birlikte hem D-400’ün hem de bölgedeki trafik yoğunluğunun azalacağı öngörülüyor.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0