Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaymakam Ürkmezer; Kırsal Okulları Ziyaret etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer yüz yüze eğitim-öğretime başlayan Değirmendere ve Yaylalı'da bulunan okulları ziyaret etti.
23 Şubat 2021 - Salı 06:34
YAŞAM

Kaymakam Ürkmezer'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Her iki okulda da sınıfları tek tek ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer görev yapan öğretmenlerle de konuştu, sınıfları ziyaretinde öğrencilere özellikle maske, mesafe ve temizlik konularında dikkatli olmaları ve kurallara uymalarını öğütledi. 


Kaymakam Ürkmezer; "Sağlık dilekleriyle okullarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize kavuştuk. Öncelikle; kırsal mahallerimizde belirlediğimiz okullarda eğitim ve öğretime başladık. Okullarımızda "Okulum Temiz Belgesi" bulunmakta olup her bir okulumuzda Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca belirlenen kurallara uyulmasını temin ediyoruz. 


Çocuklarımızın kurallara uyduğunu görmek mutluluk verici. Eğitim-öğretimin eksiksiz devam etmesi şu anda önceliğimiz, öğrencilerimiz de öğretmenlerimiz de okullarını çok özlemişler.  Çocuklarımızdan bol bol okumalarını, EBA'dan da sık sık faydalanmalarını tavsiye ediyoruz. Bugün enerjimiz, umutlarımız tazelendi. Salgın ile mücadelede aldığımız yol çok önemli, lütfen dikkatli ve özenli bir şekilde virüs ile savaşmaya devam edelim" dedi

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0