Reklamı Geç
HABER DETAY
AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, partilerinin İstanbul il başkan adayının Osman Nuri Kabaktepe olduğunu duyurdu.
22 Şubat 2021 - Pazartesi 13:02
SİYASET

AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Twitter'dan konuyla ilgili açıklamayı yaptı. Kandemir paylaşımında, "24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 7. Olağan İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıklamıştı. OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR? Osman Nuri Kabaktepe, 1 Aralık 1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

 

Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu.

 

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanlığı da yapan Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyeliği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyeliği, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. 2016 yılında da Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kabaktepe, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0