Reklamı Geç
HABER DETAY
Süt ve dönerden sonra skandal bir video daha! Çürümüş portakallar meyve suyu olacak
TikTok'ta yayınlanan süt banyosu ve dönerle dans videoları unutulmadan skandal bir paylaşım daha geldi. Bir kullanıcının "Meyve suyu içmeyin" notuyla paylaştığı videoda, çoğu çürümüş haldeki meyvelerin, kepçelerle fabrikaya taşındığı görülüyor.
20 Şubat 2021 - Cumartesi 10:31
GÜNDEM

Popüler sosyal medya platformu TikTok, çok konuşulacak skandal bir videoyla daha gündeme geldi. M.D. isimli bir kullanıcı tarafından 2 gün önce paylaşılan videoda meyve suyu yapımında kullanılacağı iddia edilen meyvelerin taşınma anları kaydedildi.

 

"MEYVE SUYU İÇMEYİN"

 

Olaya konu olan yerin Adana olduğu belirtilen paylaşımda, meyve suyu yapan bir firmanın, meyveleri sokak ortasına döktüğü görüldü. Çoğu çürümüş vaziyetteki meyvelerin iş makineleriyle taşındığı görülen skandal videoya, kullanıcı, "Meyve suyu içmeyin" uyarısını da ekledi.

 

DAHA ÖNCE DE SKANDAL VİDEOLAR PAYLAŞILMIŞTI TikTok, geçtiğimiz aylarda da iki skandal video ile gündeme gelmişti. Olaya konu olan videolarda süt kazanında banyo yapan bir kişi ve dönerle dans eden iki kişinin görüntüleri paylaşılmıştı. Videolar günlerce konuşulmuş, skandal paylaşımlara imza atan kişiler ve işletmeler hakkında adli ve idari işlemler başlatılmıştı.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0