Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaymakam'dan 86 yıl mesajı
Değerli Alanyalı Hemşehrilerim; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 18 Şubat 1935 günü Alanya’mızı ziyaret ederek şereflendirmesinin 86. Yıldönümü hepimize kutlu olsun.
17 Şubat 2021 - Çarşamba 20:39
YAŞAM

Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve bir dönem Selçuklu Devletinin başkentliğini de yapmış olan kadim şehrimiz için çok önemli olan bu gün aynı zamanda bizler için de bir onur vesilesidir.

,

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, tüm dünyanın hayranlık duyduğu büyük bir zafer ile emperyalist işgalci devletleri ve onların maşalarını 

Anadolu topraklarından atmasının hemen ardından yepyeni bir Cumhuriyet kurarak, vakit kaybetmeden bugün gururla andığımız eserlerini birer birer oluşturmaya başlamıştı. Ortaya koyduğu eserlerini de yerinde görüp incelemeye önem vermişti. Bu nedenle zaman zaman Anadolu’ya geziler düzenleyerek gerek şehirlerin gerekse bu şehirlerde yaşayan halkımızın gelişmesini ve ihtiyaçlarını bizzat yakından takip etmişti.  


Tüm Alanyalılar olarak, Ulu Önder Atatürk’ün bu süreçte ziyaret ettiği kentlerden biri olmanın gururunu yaşadığımız bu gün vesilesiyle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran ve minnetle anıyor tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (Son) - Son Alanya
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0