Reklamı Geç
HABER DETAY
Mobil Kuaför Tırı Alanya ve İbradı’da 316 kişiye hizmet verdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı, Alanya ve İbradı’da pandemi önlemleri kapsamında 316 vatandaşa saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti verdi.
17 Şubat 2021 - Çarşamba 17:21
YAŞAM

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mobil Kuaför Tırı, kırsal bölgeleri karış karış dolaşarak ücretsiz kuaförlük hizmeti sunmaya devam ediyor. Mobil kuaförün son durağı Alanya’nın kırsal mahalleleri oldu. 


Ekipler 4 gün boyunca Alanya’nın Çamlıca, Aliefendi, Beyreli, Yenice, Gümüşgöze, Güney, Yeniköy, Orhan, Karamanlar, Çakallar, Burçaklar, İshaklı, Seki, Yeşilöz, İsbatlı ve Keşefli’de hizmet verdi. Mobil kuaförden 16 mahallede genç, yaşlı ve çocuk 207 kişi faydalandı.


“Yaşlılara evinde hizmet”
Ekiplerin bir sonraki durağı İbradı merkez ve Ormana bölgesi oldu. Mobil Kuaför Tırı iki gün boyunca 109 vatandaşa hizmet götürdü. Sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde Alanyalı ve İbradılı vatandaşların saç kesimi ve bakımları yapıldı. Rahatsızlığı nedeniyle gelemeyecek durumda olan yaşlı vatandaşlara evinde hizmet sunuldu.

 

 

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0