Reklamı Geç
HABER DETAY
Kargoya verilen blender cihazının içinden 1 kilo uyuşturucu çıktı
Operasyonun gözbebeği narkotik köpeğinin gözlüklü zafer pozu
10 Şubat 2021 - Çarşamba 16:35
ASAYİŞ

Polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

Antalya’da kargoya verilen blender cihazının alt kapak kısmına zulalanmış 1 kilo 5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Uyuşturucu maddenin bulunmasında büyük payı olan narkotik köpeğinin gözlüklü zafer pozu ise dikkat çekti.


Edinilen bilgiye göre, hava yoluyla Antalya’ya gelen 2 şüpheli şahsın Antalya Havalimanı’nda şüpheli hareket ve konuşmalarını fark eden Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen operasyonda, Altındağ Mahallesi'nde yer alan bir kargo firmasında şüpheli şahıs kargoyu almaya geldiği anda R.T. isimli şahıs yakalandı. 


Narkotik köpeği eşliğinde yapılan kontrolde bir karton kutu içinde yer alan blender cihazının alt kapak kısmı söken ekipler, içerisinde zulalanmış 7 adet şeffaf poşet içerisinde sarılı vaziyette 1 kilo 5 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Olayla ilişkisi olduğu tespit edilen diğer şüpheli E.A. da Kışla Mahallesi'nde ekiplerce yakalandı.

 

Gözaltına alınan R.T. ve E.A.'ya 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak' suçundan işlem yapılırken 2 zanlı çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.


Uyuşturucu maddenin bulunmasında büyük payı olan narkotik köpeğinin bulunan uyuşturucu madde ve blender cihazının yanında çektirdiği gözlüklü zafer pozu ise dikkat çekti.

 

Editör:Hamdi Acet Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0