00
Haber Detayı
02 Şubat 2021 - Salı 14:57
 
Yüz yüze eğitime geçiş süreci nasıl olacak? Bakan Selçuk ayrıntıları açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Selçuk "Köy okullarımızı tüm kademelerde 15 Şubat'ta yüz yüze ve tam zamanlı olarak açıyoruz." dedi.
EĞİTİM Haberi
Yüz yüze eğitime geçiş süreci nasıl olacak? Bakan Selçuk ayrıntıları açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Köy okullarımızı tüm kademelerde 15 Şubat'ta yüz yüze ve tam zamanlı olarak açıyoruz. 15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarını da tam zamanlı açma kararı verdik." dedi.

 

Bakan Selçuk'un açıklamalarından satır başları: "15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarımızı da tam zamanlı açma kararı verdik." "1 Mart tarihinde okullarımız, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de kapılarını açacak." "1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak.

 

Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek" "Lise öğrencilerimizin birinci dönemden kalan sınavları, mart ayı içerisinde planlanarak yüz yüze gerçekleştirilecektir."

 

"Öğrencilerimizin okullarımızda yüz yüze eğitime katılımları geçen dönemde olduğu gibi yine velilerimizin kararına bağlı olacak." "Yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlerimiz için şubat ayı içerisinde aşı uygulamasının yapılması planlanmaktadır." "Farklı sınıf düzeyleri ve okul kademelerinde de il bazlı olarak yüz yüze eğitime başlanmasıyla ilgili kararlar alınabilecektir." "Öğrenme kayıplarının giderilmesi için kapsamlı bir programa başlayacağız."

Kaynak: (Son) - Son Alanya Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0