00
Haber Detayı
16 Ağustos 2021 - Pazartesi 17:20
 
“Yangının İzlerini Silene Kadar Elimizden Geleni Yapacağız!”
İlçemizde ve bölgemizde meydana gelen ve büyük hasar bırakan yangın afeti’nin yaraları el birliğiyle sarılmaya devam ediyor.
YAŞAM Haberi
 “Yangının İzlerini Silene Kadar Elimizden Geleni Yapacağız!”

Yangın bölgelerinde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza yardım çalışmaları kapsamında Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü de en başından beri destek oluyor.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü son olarak Gündoğmuş İlçesi Ortayokuş Mahallesinde yangından etkilenen iki aileye buzdolabı desteğinde bulunurken, Senir Mahallesindeki vatandaşlar için ise giyim ve temel ihtiyaç malzemesi yardımında bulundu.


Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü daha önce de Gündoğmuş ilçesinde yangından etkilenen vatandaşlar ve yangına müdahale eden görevlileri ziyaret ederek şarjlı fener, taşınabilir şarj aleti, çelik destekli ayakkabı, iç çamaşır, terlik, çorap, atlet, termos,su, tırmık gibi ihtiyaç malzemeleri ulaştırmıştı.


Aynı şekilde; Radyoloji Teknikeri Arif Burhan AKTAN ve gençlerle birlikte Güzelbağ Mahallesi, Bayır Mahallesi, Gündoğmuş İlçesi, Gündoğmuş Umutlu Mahallesi ve Gündoğmuş Senir Mahallesinde yangına müdahale eden ve yangından etkilenen vatandaşlara göz damlası, ağrı kesici, astım ilacı, termos, temiz çamaşır, temizlik malzemesi ve temel ihtiyaç malzemesi ulaştırılmıştı.


Konuyla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU şu ifadelere yer verdi;
“İlçemizde ve bölgemizde meydana gelen ve büyük hasar bırakan yangının yaralarını sarmak üzere vatandaşlarımıza temel ihtiyaç malzemeleri ulaştırıyor ve yapılan çalışmalara elimizden geldiğince destek oluyoruz. Yangın çalışmalarına desteğimizi yangının izlerini silene kadar devam ettireceğiz inşallah. 


Bu vesileyle ülkemizin farklı yerlerindeki yangın ve sel afetinden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize Cenâb-ı Hak’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbimiz bizleri her türlü afetlerden ve musibetlerden muhafaza eylesin. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. ” Dedi.


Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Alanya Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Alanya Gençlik Merkezi’ndeki yardım çalışmalarında da aktif görev üstleniyor.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0