00
Haber Detayı
08 Mart 2023 - Çarşamba 13:13
 
Vali Yazıcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı
Vali Ersin Yazıcı, Antalya Valiliği’nde görevli kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil hediye etti. Valilikteki tüm birimleri tek tek ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, bürolarda görev yapan kadın personelin ‘Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sohbet etti.
YAŞAM Haberi
Vali Yazıcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Kadın personele karanfil takdim eden Vali Yazıcı; “Bir toplumun kadına verdiği değer, karakterine ışık tutar. Türk kadını, toplumumuzun yapısını güçlendirip şekillendirerek, daima özverinin ve sevginin kaynağı olmuştur. Gelenek göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın temel dinamiği kadındır. Bugünün Türkiye’sinde kadınlarımız; eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği sorumlulukla Türk Milletinin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır. 


8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle her anımızı aydınlatan bizlere güç ve güzellik veren tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Sizlerin ellerinizin değdiği her şeyi güzelleştirdiğinizi biliyorum. Bunu yoğun çalışmalarımız içinde bile fark ediyorum. Emekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepinize sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler dilerim.” dedi. Vali Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığı kadın çalışanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0