00
Haber Detayı
30 Mart 2023 - Perşembe 15:27
 
Vali Ersin Yazıcı Ve Eşi Hanife Yazıcı Vatandaşlarla İftar Yaptı
Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Ramazanda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Konyaaltı Öğretmenevindeki vatandaşlarla iftarda buluşan Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.
YAŞAM Haberi
Vali Ersin Yazıcı Ve Eşi Hanife Yazıcı Vatandaşlarla İftar Yaptı

Ramazan Ayında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Konyaaltı Öğretmenevindeki vatandaşlarla buluştu. İftar programına Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan eşlik etti.


Program kapsamında Konyaaltı Öğretmenevine gelen Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, iftar saatine kadar yurdun bahçesindeki vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra yemekhaneye geçen Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, yemek sırasına geçerek vatandaşlarla birlikte yemeklerini aldı. İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın yaptığı dua ve sonrasında okunan akşam ezanıyla birlikte oruçlar açıldı.


Vatandaşlarla Sohbet Etti
Yemekten sonra vatandaşlarla sohbet eden Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, vatandaşların taleplerini, sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Ramazanın bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulunan Vali Yazıcı, hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0