00
Haber Detayı
18 Ekim 2022 - Salı 13:56
 
Uyuşturucuya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara karşı operasyonlar kararlılıkla devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Jandarma kuvvetleri gelen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda 3 kilogram skunk maddesi ele geçirildi.
ASAYİŞ Haberi
Uyuşturucuya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara karşı mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar neticesinde, şüpheliler E.K. O.D. ve E.P. isimli şahısların skunk isimli uyuşturucu maddeyi temin ederek piyasaya sürecekleri bilgisinin alınması üzerine operasyon için düğmeye bastı.


Gerçekleştirilen operasyon neticesinde; 3 kilogram skunk maddesi, 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 1 adet kelebek bıçak, 14 adet av tüfeği fişeği ele geçirilerek 3 şüpheli uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmıştır.
Yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0