00
Haber Detayı
24 Ekim 2022 - Pazartesi 14:09
 
Uyuşturucuya Darbe Üstüne Darbe Vurulmaya Devam Ediyor
Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Uyuşturucu madde bulunduran şahıs ve gruplara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyarıcı madde ele geçirildi.
ASAYİŞ Haberi
Uyuşturucuya Darbe Üstüne Darbe Vurulmaya Devam Ediyor

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, satan, ticaretini yapan, nakleden şahıs ve grupların yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 20 Ekim 2022 tarihinde ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği değerlendirilen B.D. isimli şahsın kullandığı araç Aksu ilçesi trafik kontrol noktasında durdurularak arama yapılmıştır. Araçta yapılan arama sonucunda 33 paket halinde daralı 26 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilmiştir.


B.D. isimli şüpheli şahıs hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılmıştır.

Manavgat İlçesi Aşağı Pazarcı mahallesinde ise A.B. ve E.K. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve haklarında 5 ayrı “Ara Yakalama” kararı bulunduğunun tespit edilmesi üzerine adreslerine bir operasyon düzenlenmiş, A.B. ve E.K. isimli şahıslar ikamet içerisinde bulunan 20 şüpheli şahıs ile birlikte yakalanmıştır. Adrese düzenlenen operasyonda 14,08 gram esrar, 1,21gram metamfetamin, 0,80 gram eroin, 1 adet suboxone hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız silah ve 6 adet fişek ele geçirilmiştir.


A.B. ve E.K. isimli şahıslara “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılmış ve sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır. İkamet adresinde yakalanan diğer 20 şüpheli hakkında ise “Uyuşturucu Madde Bulundurma veya Kullanma” suçundan gerekli işlemler yapılmıştır.
Antalya Emniyet Teşkilatı gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlarda Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0