00
Haber Detayı
09 Kasım 2022 - Çarşamba 14:44
 
Uyuşturucunun Kaynağını Kurutacağız
Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda çok sayıda uyarıcı madde ele geçirildi.
ASAYİŞ Haberi
Uyuşturucunun Kaynağını Kurutacağız

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’nce il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Uyuşturucunun kökünü kazımak adına operasyonlarına hız kesmeden devam eden Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 30 Ekim–6 Kasım tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 9 kilo 817 gram esrar, 220,29 gram metamfetamin, 342,52 gram eroin, 8,70 gram kokain, 22 adet kâğıda emdirilmiş sentetik cannabinoid maddesi, 11.452 adet sentetik ecza, 1.116 adet ecstasy hap, 7 kök kenevir bitkisi, 3 adet terazi ile 372.285₺ ele geçirilmiştir. Gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplam 144 şahıs yakalanmış 11 şüpheli şahıs tutuklanmıştır.


Antalya Emniyet Teşkilatı gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlarda Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0