00
Haber Detayı
10 Kasım 2022 - Perşembe 15:25
 
Uyuşturucu Tacirleri Yakayı Ele Verdi
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde ve ticareti suçunu önlemeye yönelik çalışmaları devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Jandarma kuvvetleri gelen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirdikleri operasyonda piyasaya sürülmek üzere hazır halde bulunan 1,5 kilogram skunk maddesi ele geçirdi.
ASAYİŞ Haberi
Uyuşturucu Tacirleri Yakayı Ele Verdi

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında, H.D. ve A.Ç. isimli şahısların ellerindeki uyuşturucu maddeyi piyasa sürecekleri bilgisinin alınması üzerine operasyon için düğmeye bastı.


Gerçekleştirilen operasyon sonucunda; 1,5 kilogram skunk maddesi ele geçirilirken, şüpheli şahıslar H.D. ve A.Ç. gözaltına alındı. Yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Editör: Hamdi Acet
Yorumlar
Haber Yazılımı 0